• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jedzonko :D

a ja dalej nie moge sie podniesc z krzesla... jedyny wysilek na jakis sie zdobylem to pelne poswiecenia przysuniecie sie do kompa :/ :)

hm nic nadzwyczajnego, ja ocdziennie dużo jem choć jestem szczupły za to na klopie więcej niż inni przebywam ;)

ja tak sie najadlem ze mi sie wstawac nie chcalo.Przejs do kibla to byla dla mnie meka :D

noooo to prawda
mama dostala wage pod choinke i jak na nia wlazlem to 92kg przy 174cm to tragedia cale szczescie ze po mnie tak nie widac tego :D

No tak ja też schudłem ze 105 do 95, ale pewnie znów dobijam do 100. Dwie wigilie jednego dnia.

widze ze tutaj wiekszośc puszystych ludzi, zamiast ciągle siedzieć i kręcić przy głośnikach polecam troche ruchu, jakir rower, lepiej basen i inne takie :)

no Budzik, ja nie siedze tylko w domu i nie grzebie w glosnikach bo jeszcze chodze na silownie i na basen :P

Powrót