• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jensen xs10w

• Autor wątku Autor wątku Luits
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
czy mógłby mi ktoś podać do tego gło

[ Dodano: 2005-06-07, 18:28 ]
głośnika parametry bo nie moge znaleźć

taaaa jak robisz czapki to pewnie znasz parametry głośnika albo możesz podać jakąś stronke i nie pytałem się co ty robisz z tymi głośnikami :p

Poszukalem troche i znalazlem sladowe informacje (heh informacje):

XS10W

225 Watts Peak 10" Subwoofer

* 225 Watts peak, 75 watts RMS
* Durable polypropylene cone for deep bass and weather resistance
* Inverted style dustcap for rigidity and lower distortion
* Mid "Q" design for versatility in enclosure compatibility
* Long excursion suspension for deep, clear bass
* Enclosure designs included
* Sensitivity = 89dB

Wole tego na polski nie tlumaczyc bo bedzie kupa smiechu (np. odwrocona stylowa nakładka przeciwpyłowa dla zwiększenia sztywnosci i mniejszych zniekształceń <rotfl>). Mi sie wydaje ze tylko na chinskie czapki sie ten glosnik nadaje.

http://www.justwoofers.com/Woofer_Pages/Jensen/Jensen_XS.htm

kurde znowu mam problem :( mam radio kenwooda krc-352 D z wyjściem na chinche to chyba na zmieniarke tak mi sie wydaje mam zmieniarke i wzmacniacz ale nie wiem zabardzo jak mam to podłączyć mógłby ktoś cosik na to poradzić??

kup rower !
nie ma kabli a jak bedziesz mial ...problem z podlaczeniem to napisz do mnie bo sie na niczym nie znam :D
ale jest duze prawdopodobienstwo ze mi sie uda (bez polskich znakow) bo nie umie ;)

Powrót