• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

jesli myslicie ze macie duzych kolegow...

no pewnie ze to nie real jakis fotomontarz i wszedl mega kolo, chociaz kto wie amerykanie maja zjechane z dekla oni sa do wszystkiego zdolni ;)

hehe jasne że fotomontaż, to widac odrazu chocby po ramieniu jak odstaje jak doczepiony, przeciez tam z tyłu niema takiego mięsnia i widac że reka to mu dokloja została ,, heh czym tu sie podniecac

Nie rozumiem koksiarzy przesiedujących na siłowni. Chyba tacy faktycznie maja coś z głową. Koksowanie nie zwieksza sprawności fizycznej tylko zmienia wygląd. Kazalibyście gościowi przebiec kilometr lub przepłynąć kilka długości basenu to pwnie by zmarł na zawał.

nooo Budzik ma racje trzeba bylo jakas laske a nie forumowiczom [facetom] jakiegos zfejkowanego steryda pokazywac ;)

chyba duży fifol poleciał z niepamięc a co do moejgo tesktu to kapelli niemasz za co mnie nielubiec ... niebądź sztywiak ani jakaś ciotka :) chdoziło mi o jakas paniene której możesz pokazac co masz a nie dosłownie ... co ty filmów amerykanskich nie ogladałes .. fak ju madafaker :P itp teskty hehe tam sie nieprzjmują paroma słowami choć ty polska ale i tak nie bądxmy sztywniakami szefie :D przybij pione ;P

nie no......kto wywalil mojego kolesia???????????
ja PROTESTUJE!
i czemu?
jakis arnold to niby lepsze od mojej foty?

hehe budzik looz

aa to twoja fotka jednak była ?? trzeba byo mówic .. ale jesli hccesz się obnażać to tak jak mówiłem nie na forum :P

"Nie rozumiem koksiarzy przesiedujących na siłowni. Chyba tacy faktycznie maja coś z głową. Koksowanie nie zwieksza sprawności fizycznej tylko zmienia wygląd. Kazalibyście gościowi przebiec kilometr lub przepłynąć kilka długości basenu to pwnie by zmarł na zawał."

To zależy co bierzesz i co trenujesz.

Teraz bez koksu raczej nie osiągniesz w sporcie duzych sukcesów. Wszyscy najwięksi biorą koks. Szczególnie w takich dyscyplinach jak bieg na 100m itp.

Powrót