• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jestem kobieta...

Bez zgody wspolbiesiadnikow ich zdjecia nie moga byc pokazane...

Generalnie sylwek byl przebierany, no moze ja troche przesadzilem.

Aha - pokazuje zeby sie posmiac, prosze jednak nie byc do przodu i nie wysylac na jakies smieszne stronki - bo sie Melania tak czy siak dowie, a znalezc kto wyslal to tylko kwestia paru mejli. :)

PS

W klacie mam prawie 120 cm wiec to naturalne cycki :) Melania lubi sie pobawic sztanga czasem :D

nie absolutnie nie mialem zamiaru tego wysylac na smieszna stronke tylko mogl bys fotke na fotce melani :)

Heheh... i kto powiedzial, ze modzi sa sztywni jak w chlodni?

W tym kubeczku to nie herbatka.. Kieliszkow braklo dla tego tlumu - ponad 30 osob :)

Ja tam po prostu nie mam kompleksow - z siebie mi sie najlepiej smieje :D A co, ze nie przystoi? Kurde, jak sie jaj nie robi to sie jaj nie ma i tyle :) Jak bede mial (o watrobo) 70 lat to co mam sie wtedy smiac? hehehhe

normalnie CMOK dla ciebie Melanio !!! za ta pupcie

Ale Tomaszo masz poczucie humoru hihihi:) Fajna imprezka musiała byc :]

Kto nie wie niech sie dowie że Tomaszo to przesympatyczna osoba i bardzo sie ciesze że mam mozliwość niemal co dzień z nim pogadać,i nie tylko o tubach.
Oj,żeby wszyscy tacy byli...marzenia,ech...

No moi kochani :D Melania sie zarumienila jak nie wiem :D

A impreza... ujjj dzialo sie, dzialo... i na samym basie prawie 800W :)

Powrót