• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

JIG II - gdzie mozna dostac?

Reakcji
0
Witam!
Jak w temacie :) nie wiecie moze gdzie mozna zamowic w miare tanio (i w miare dobrze wykonane) to urzadzonko? pisalem kiedys do js, juz prawie sie udalo... :) teraz znow probowalem, ale zero odzewu... :( Moze ktos zna inne, pewne zrodlo za rozsadna cene?
Pozdrawiam!!

po co zamawiac samemu zrob nie jest to problem.
Ale pamietaj im lepsze elementy zastowsujesz tym potem bedzie mniej problemow.
Ja wydalem na jig jakies 60-80 .Warto kupic pozadne gniazda zeby szybko sie nie rozlecialy .

niewiem poco wydawać tyle kasy na super wypasione gniazda super kable i super obudowe - to i tak niewiele zmienia!! rezystory 1% są ok gniazda po 1zł sztuka tez spokojnie starczają a plastykowa obudowa za 5zł doskonale spełnia swoje zadanie...

Co do gniazd za 1zl, to się nie zgodzę. To straszna tandeta przecież. A za 3,5zl mozna juz kupic całkiem niezłe.

:) wszystko fajnie... tylko ze ja nie wiem czy sobie poradze :( z lutownica mialem tyle stycznosci co sie bawilem i lutowalem kabelki no i to co zrobilem na uczelni czyli 3 rodzaje wzmacniaczy przerzutnik schmita(czy kogos innego) i cos jeszcze chyba - raczej amatorka :D czyli moje doswiadczenie w tej materii raczej nikle jest :D

// okej Topic mozna uznac za zamkniety dzieki uprzejmosci ... kogos z forum :)
// dzieki za pomoc!

Jig to małe pivo :) prawdziwy wydatek się zaczyna gdy się człowiek dowiaduje że ma hoo**** Kartę dźwiękową..

Powrót