• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

JVC czy Clarion

Ja kupilem clariona DB 168 R, pozatym ze nie ma jednej funcko MUTE ( co jest bardzo wqrzajace ) To spisuje sie miodzio. Mi pasi. Kupilem pomimo wypowiedzi ze Clariony maja slabe Lasery, wogole cala mechanieke ( podobno )

Mam ten sam odtwarzacz co hellrider i w 100% sie zgadzam :) Nie ma roznych bajerow i wodotryskow, ale gra i to ladnie! Czuc wyrazna roznice nawet na seryjnym sprzecie.

Jeszcze raz jak zreszta we wszystkich postach polecem Clariona(wiem bo mam ale wysoki model o podwójnej wysokości- 2DIN) i powiem wam szczerze radyjka super a wieelki plus to dynamika!!!Ale jesli w grę wchodzi cena 700zł to równiez polecam Nakamichi.Swiatowa czołówka.serio

teraz juz to sie zastanawiem nad Alpine cda9852r lub Clarion dxz468rmp
co wy na to? bo jutro jade do media markt i jeszce nie wiemcoi wybrac :(

guerrero napisał:
teraz juz to sie zastanawiem nad Alpine cda9852r lub Clarion dxz468rmp
co wy na to? bo jutro jade do media markt i jeszce nie wiemcoi wybrac :(
jak bedziesz w media to obejzyj dokladnie, porownaj latwos obslugi, wykonanie, jakosc dzwieku - na tych samych glosnikach, wez ze soba jakas plytke ktora znasz i wiesz jak powinna brzmiec, wez tez plytke z mp3 najlepiej prawie pelna - sparwdz jak czyta katalogi jak szybko sie laduje itp. potestuj jak masz okazje a jak juz bedziesz weidzial jakie chcesz kup na allegro :P bedzie taniej

W Krakowie w M1(w mediaM.)2 tyg temu widzialem wysoki model Clariona(ponad 3k) i 2 Nakamichi do 1200 zl.

jak masz mozliwos to ALPINEto sa radyjka perfekcyjne napewno duzo wyzej stoja nisz JVC CZY CLARION chociasz CLARIONnapewno stoi wyzej nisz JVC pozdrawiam i zycze udanej decyzji

Powrót