• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

JVC KD-AVX11 problem z zapamiętaniem ustawień

Reakcji
0
Witam!
Po wyłączeniu radia np. poprzez wyciągnięcie kluczyków ze stacyjki bądź po ściągnięciu panela i po ponownym załączeniu radio nie zapamiętuje wcześniejszych ustawień, np. zegar, korektor, płytę zaczyna grać od pierwszego utworu. Jest to strasznie irytujące i nie wiem jak to ustawić. przeczytałem instrukcję i nic tam nie pisało na ten temat. Spotkał się ktoś z tym?

Ps. Jaką kamerkę do cofania (konkretnie model) można podpiąć pod te radio ? Chodzi mi o taką żeby można było w zderzak zamontować.

musisz namieszac w kabelkach z tylu radia. rozlacz zolty przewod i wepnij go w rozdzielacz jaki jest na czerwonym przewodzie i bedzie OK

tak właśnie przypuszczałem ale wolałem się upewnić. Dzięki.

[ Dodano: 2008-05-04, 11:37 ]
Rozglądałem się za kamerami cofania na allegro i nie mam pojęcia jaką wybrać. Proszę o pomoc w wyborze.

Powrót