Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zygmunt napisał:magik, a jesteś pewien że to jakieś specjalne kable?? może zwykłe OFC z firmowym napisem na izolacji...
Gdyby się okazało, że to zwykłe kabelki, to pewnie byś zaczął narzekać na brzmienie... a może wymień te przewody na jakieś audiofilskie i napisz nam jak poprawiło się brzmienie kolumienek...
Piotr napisał:Miałem coś napisać długiego, może filozoficznego... ale posłucham MUZYKI zamiast tracić czas na głupoty![]()
Ukasz napisał:Musze sie pochwalić. Kupilem wczoraj specjalne kable do odsluchu nagrań z mp3. Naprawde warto zainwestowac w takie kable sygnalowe kosztowaly mnie 80zl a glośnikowe 120 (2*3m/2*4mm). Jakosć sie poprawila soprany klarowniejsze basy juz nie skrępowane. Roznica jest znaczna polecam każdemu![]()
reoddai napisał:to ja powiem tak..
mialem slabe jakies kable pomiedzu CD a wzmakiem takie najtansze, kupilem inter konekty porzadne grube z pozlacanymi koncowkami i ruznica byla ogromna... dynamika wieksza, bas glebszy wysokie i srednie bardziej wyraziste, to trzeba by uslyszec!!!!!