• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kable głośnikowe do 350 zł za 2x4m

Status
Ten wątek został zamknięty.
Reakcji
0
Witam, szukam kabli głośnikowych, ok 2x4 metry dł. Pod kolumny stx fx 300, myślałem nad Audionova Equinox 2x4mm, co myślicie o tym? co w tej cenie dostanę ciekawego. dzięki za odp

mówisz, ze będzie ok ? w internecie jest tyle opinii, jak to kable maja wpływ na dźwięk, że sam nie wiem

350PLN za kable?
Grubo :)
Polecam porządne miedziane z beztlenowej a za resztę - zmienić 4 kondensatory (bo podejrzewam masz standardowe) na torze wysokotonowych, na Obbligato Film Oil - parowane 2 x 2 sztuki z wysyłką wyniesie Cię 47USD czyli na dzisiaj około 186PLN.

Ostatnia edycja:
w internecie jest tyle opinii, jak to kable maja wpływ na dźwięk, że sam nie wiem

Takie opinie piszą cwaniacy handlujący drogimi kablami żeby mieć za co pić drogie trunki oraz frajerzy którzy dali się nabrać tym cwaniakom.

Aj tam, są jeszcze wyznawcy, co skręcają kable z jakiś ścinków UTP i nazywają to hajendem.

Informacja
Temat powinien być zamknięty po wypowiedzi Hermesa... zaraz znów się zaczną przepychanki :sleep:

Ostatnia edycja:
eee tam, miałem różne po lekturach z AS, łącznie z aq type 6+ , w cennik wpisują się idealnie, oczywiście nie pytać dlaczego sprzedałem i mam klotza

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót