• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

kable głosnikowe na allegro i nie tylko

Reakcji
0
uwaga na kable sprzedawane na allegro
Ostatnio kupiłem z hurtowni kable celem odsprzedazy ,wraz z głosnikami i co ? Wyciągajac kabel z paczki ,wypakowałem równiez przyklejony do niego magnesem głosnik.A miałbyc z miedzi beztlenowej ,wcale nie tani.Oczywiscie zwrot ,zauwazylem nieświadomych sprzedajacych stal omiedziowaną .Pewnie jak znam życie problem jest bardziej rozległy i dotyczy większej ilosci hurtowni
Pozdrawiam

a gdzie sie mozna zaopatrzec w pewne kable? jak jest z kablami alpharda (w miescie mam sklep alpharda i tam sie zwykle wybieram po kabel)?

przepraszam za off topic, ale juz dawno chodzi mi po głowie pomysl, żeby zrobić post ze sprzedawcami z allegro, którrzy sprzedają buble, kantują itp. żeby przedstrzegać innych u zywtkowników

Powrót