• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

kable sygnałowe

Reakcji
37
Witam

moze troche dziwny temat no ale mam jednak te pytanie, otoz jakie kable polecacie ? tanie i dobrze zrobione, dobre ekranowanie, styki itp

aktualnie potrzebuje 2x jack stereo<->2xRCA i 4x RCA<->RCA

te stare kable co mialem to sie rozlecialy, miesiac temu kupilem nowe i juz na kablu przerywa ... naprawiac nie mam zamiaru, chce wlasnie kupic porzadne i miec spokoj

[ Dodano: 2005-08-30, 22:48 ]
no co jest panowie nic nie powiecie?

http://allegro.pl/show_item.php?item=61038651
warto brac wogole kable z tej serii HQ? bo duzo tego

kable hmmmmm tu w zasadzie sprawa nie jest taka prosta polecil bym ci monstera albo cos z seri niebeskiej harmonica sam ich uzywam ale tu cena to od 50 zł za metr

kup pozadny mikrofonowy nawet moze byc w podwojnym ekranie dobierz jakies pozadne wtyki ja polecam najwieksze alpharda sa calkiem pozadne zlutuj za pomoca cyny z dodatkiem srebra a jeszcze lepiej jak by byly skrecane i jazda

Powrót