• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kącik graczy

czasy pegasusa :razz: to były czasy, jak sie zasilacz mocno zagrzał to buch na chwilę do lodówki i znów granie :smile:

a teraz zabieram sie za F.E.A.R 2. na PC, z opini słyszałem ża gierka bardzo fajna, trzyma w napieciu że momentami włosy na rękach sie jeżą... :razz:

yxzabc napisał:
a teraz zabieram sie za F.E.A.R 2. na PC, z opini słyszałem ża gierka bardzo fajna, trzyma w napieciu że momentami włosy na rękach sie jeżą... :razz:
zgadza się, pierwsza część też nadawała takiego klimatu że można było podskoczyć na krześle grając w ciemnym pokoju :twisted:

Jak ktoś jeszcze nie grał w WOW`a to ma powód do radości...
WOW = No Live :grin: (wciąga jak cholera.....)
Ogólnie to grywam nawet dużo ale zimową porą - wiadomo o co chodzi....
Przychodzi ocieplenie i nabieram jakiegoś wstrętu do grania :???: No i brak czasu...
Ale obecnie "czasami pobujam się po mieście :lol: albo zabije kogoś :twisted: " w GTA IV
No i ten WOW ahh - 3eba się kontrolować ;)

[ Dodano: 2010-08-20, 00:34 ]
csbiczek napisał:
yxzabc napisał/a

zgadza się, pierwsza część też nadawała takiego klimatu że można było podskoczyć na krześle grając w ciemnym pokoju :twisted:

Grałem a w sumie próbowałem grać w METRO2033 ze słuchawkami na uszach i po ciemku - nie trwało to zbyt długo - gra tworzy taki klimat z jakością dźwięku (nie mówiac juz o reszcie) że nie dawałem rady w to grać, odwracanie głowy za siebie, siedzenie w strachu podskakiwanie na fotelu.... a później dziwiłem się sobie jak można się tak bać grając :lol:

ir0nhide napisał:
[ Dodano: 2010-08-20, 00:34 ]
csbiczek napisał:
yxzabc napisał/a

Grałem a w sumie próbowałem grać w METRO2033 ze słuchawkami na uszach i po ciemku - nie trwało to zbyt długo - gra tworzy taki klimat z jakością dźwięku (nie mówiac juz o reszcie) że nie dawałem rady w to grać, odwracanie głowy za siebie, siedzenie w strachu podskakiwanie na fotelu.... a później dziwiłem się sobie jak można się tak bać grając :lol:

Poczekajcie jeszcze na monitory, karty graficzne i gry pod 3D to już nie będziecie spali :P

Ja - World of Warcraft - 4Ever :]

W WoWa nie grałem, ale na spory kawał czasu wciągnął mnie Lineage II.
Po "uzależnieniu" się początkowo od Diablo potem od L2 przestałem grać w gry, które nie mają końca.
Teraz wolę pograć w coś na singlu i ukończyć grę.

ir0nhide napisał:
Jak ktoś jeszcze nie grał w WOW`a to ma powód do radości...
WOW = No Live :grin: (wciąga jak cholera.....)

No nie które gry naprawdę wciągają. Mnie Kiedyś wciągnęła gra Metin 2 z początków jej istnienia, ale szybko się odzwyczaiłem. Natomiast pozytywnie wciągają mnie wszystkie części gry Call Of Duty.

A ja teraz mykam w Oblivion: The Elder Scrolls IV...
a wciaga mnie czesto bilard w knajpie....a jak nie ma mnie w knajpie to gram w serwisie darmowych gier WP...mozna popykac z ludzmi ;)

Ostatnio przeszedłem Tom Clancy: Conviction....taka sobie...dość krótka

Jednak Assassin musi poczekać.
Wciągnąłem się a Army of Two": 40th day.
Musze powiedzieć, że gierka ciekawa.

Wygarnę temat na wierzch :)
Macie już jakieś wrażenia przy Wiedźminie 2 ?
Ktoś próbował na poziomie trudnym ? Przy prologu już wymiękam :D a tu 16 zakończeń czeka

I poza Wiedźminem kończę Crysis-a 2 na weteranie ale liniowość rozgrywki mnie dobija

Ja ostatnio skończyłem call of duty black ops.
Szkoda, że krótka taka ta część bo na prawdę mnie wciągnęła.
Równie szybko uporałem się z 007 blood stone.

Ja od małego miałem fascynacje grami :P Najpierw był pegasus, potem commodore 64, Amiga,PS ONE,PS 2 a teraz zatrzymało się na PS3. PS3 przerobione metoda CFW co daje nam niewyobrażalne możliwości dostosowania sprzętu pod swoje preferencje :) Przeszedłem takie gry jak God Of War 3 (Klasyk na PS3,Trzeba mieć),Assasin's Creed miałem lecz nie podpasowal mi, Battlefield BC2 tez posiadam,ogolnie to posiadam taka skromna kolekcje:

Ea sport mma
nfs shift
Batman Arkham Asylum
nfs shift 2
juiced 2
castlevania: lord of shadow
GT 5
tekken 6
crysis 2
nfs undercover
Fall Out 3
Juiced 2
Dead Space 2
ufc 2009
resident evil 5
little big planet
battlefield bad company
Fight Night 4
Bulletstorm
Mass Effect 2
NFS Hot Pursuit
Kill Zone 2
Kill Zone 3
F1 2010
Medal Of Honor Airborne
Assassin's Creed: Brotherhood
Metal Gear Solid 4
Devil May Cry 4
God Of War 4.

P.S. Jeśli kogoś interesuje tematyka CFW na PS3 to zapraszam na PSFORUM.PL tam dowiecie się wszystkiego :)

Napisał maxxx222
Dead Space 2
Zainstalowana i zaczęta ale czeka na swoją kolej

Mi osobiście nie podeszła ;P Z tego co mam to polecam dla fanów FPS Killzone,BF,Crysis 2, Dla fanów sportów walki to EA SPORT MMA, UFC i Fight Night, Fani wyścigów powinni mieć NFS Shifta i Shifta 2 oraz Gran Turismo 5 a gry które trzeba przejść na PS3 niezależnie od tego jaki gatunek lubimy to Metal Gear Solid 4, God Of War 3 i Heavy Rain :)

Powrót