skoro wszystkie zdjecia przewaznie w pionie to moze obrocimy kalendarz? 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To zrób pionowy kalendarz lub wykadruj sobie zdjęcia. W kwadracie mam Ci je robić?wszystkie zdjecia w pionie
zobacz jak wygladaja te kalendarze - zdjecia w poziomie raczejTo zrób pionowy kalendarz lub wykadruj sobie zdjęcia. W kwadracie mam Ci je robić?
wydaje mi sie ze w regulaminie jest ze zakladajac konto zgadzamy sie na publikacje naszych wpisow itp itdPytanie podstawowe co z prawami autorskimi do zdjęć ?
Czy zamieszczając zdjęcia w temacie automatycznie zgadzamy się na ich publikację ? raczej nie..
Wydaje mi sie, ze troche puzno o tym pomyśleliśmy :/
dawaj swoje monitory!piekna konstrukcja
ok, tak może to wyglądać jak dostanę dobre zdjęcia
Możecie dodać że nie gwarantuje się umieszczenia konkretnego zdjęcia, że wysyłając zdjęcie automatycznie zgadza się na jego publikację, że wszystkie zdjęcia muszą być własnego autorstwa itp.kalendarz 2014 zbieramy zdjęcia - treść - jeśli posiadasz własną konstrukcję DIY , i chcesz by znalazła się w naszym kalendarzu prześlij zdjęcia w wysokiej rozdzielczości (min 3Mpix) na adres wrotekpoz@gmail.com do końca miesiąca. Z nadesłanych prac zostanie wybranych 12 fotografii na każdy z miesiąca + cześś na okładkę.
a mi wlasnie czyte tlo pasujeNiby OK, ale sam kalendarz musiał by być w jakimś kolorze, najlepiej forumowym, bo teraz to wygląda słabo, wielka kolorowa plama na białym tle.
to moze bycnp. duży znak wodny DIYaudio.pl "pod" dniami miesiąca,