Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
od niego kupilem glosnik. uciekl mi taki infinity jak ten co ma plexi na jednej scianie o 10 zl. no nie wiem, ten to na staruszka wyglada. nie mowie ze zle ale to kupa kasy jak za staruszka
ja jeszcze nie dojrzalem do dls. koledzy maja i gra to swietnie, mocy duzo (wbrew nieduzym liczbom na papierze)... ale jakos mnie przerazaja az tak dobre sprzety moze gdybym mial drrozsze auto to bym wstawial... ale na razie to odzina dziennie w aucie to za malo by sie ladowac... czekam teraz na nowa serie audison'ow srx... zobaczymy
[ Dodano: 2007-10-16, 22:48 ]
no ale signat tyz zagro
[ Dodano: 2007-10-16, 22:48 ]
policytowalbym tego dls, jak pojdzie za jakies 700... to sie nie ogladac i brac
sam nie wiem, GZ ma 4 kanaly, daje wiecej mozliwosci, dls to mono... mono napedzi spokojnie tego infinity... ustawiasz go na 1ohm i jedzie pelna moca...az milo...
a GZ w mostku 1i2 kanal na jedna cewke, 2i3 na druga cewke... i podejrzewam, ze slabiej zagra, ale 4 kanaly i amerykanski miesisty bas
dls ma na bank wiekszy wspolczynnik tlumienia (damping factor) i bedzie lepiej kontrolowal subwoofer
dwucewkow oznacza ze moge do niego podlaczyc dwa wzmacniace lub jeden cztero kanalowy zmostkowany na 2 kanaly wzmacniacz. to taki z 2 kompletami terminali? Ja ci powiem ze gz nie jest drogi i ciekawy, ale ten dls to juz jest gradka fajna. boje sie tylko ze ten dls bedzie kosztowal fortune. kolo tysia.
ten glosnik ma albo 4 albo 1 ohm, "regulowane", dlatego 4kanalowy powinien zagrac, pod warunkiem, ze ma zwrotnice z filtrem dolnoprzepustowym na 4 kanaly a nie na 3 i 4 jak to w atnich piecach bywa
wydaje mi sie ze jak sie z dls-em nie uda to na tym sie skonczy.
Wkurzacjace jest to ze nie ma gdzie przeczytac jakas recenzje. Newet pisma juz na ten temat poznikaly. Kiedys byl car-audio&tunning ktory byl najfajniejszym pismem na swiecie, ale juz nie ma go.
Jak ktos zna jakies stronki z recenzjami to niech sie podzieli z kolegami.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.