dostalem dzis te karte i smiem twierdzic ze nie jest na pewno gorsza od xonara DX pod wzgledem odtwarzania o ile nie jest lepsza... oto kolejny dowod na to ze paramtery nie graja wiec za te cene mysle ze to naprawde dobry wybór dobra robota maxdila
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
takero napisał:sianes, a2zs, sb live i jakaś stara studyjna.
sianes napisał:dostalem dzis te karte i smiem twierdzic ze nie jest na pewno gorsza od xonara DX pod wzgledem odtwarzania o ile nie jest lepsza... oto kolejny dowod na to ze paramtery nie graja wiec za te cene mysle ze to naprawde dobry wybór dobra robota maxdila
to wstaw mi do laptopa karte na pci... :???:takero napisał:Co za różnica że jedna jest na pci ,a druga na sub , inaczej się przez usb muzyki słucha ?
takero napisał:Nie było mowy o lapach i pctach tylko o poziom odniesienia - jakościowy.
Więc napisałem że testowałem z sb live, a2zs i studyjną i że a2zs imo lepsza, więc ?
Fakt - pcm jest tania i nienajgorsza, ale jak czytam na AS i nie tylko zresztą tam jaki to haj end to krew mnie zalewa.
Witam.
Jest okazja stać się posiadaczem całkiem niezłej i taniej karty USB na układzie PCM2704.
pierwszy post, pierwszy link.maxdila napisał:takero zacytuj wypowiedz na temat hajendowości tej karty
o ile by grała to może wyglądać choćby jak kupa ;]maxdila napisał:a jeśli możesz jeszcze to napisz jak powinna wyglądać hi-endowa karta ?
pierwszy post w tym temacie zawiera link do mojego tematu na AS a w nim w pierwszym poście nie ma żadnego linkutakero napisał:pierwszy post, pierwszy link.maxdila napisał:takero zacytuj wypowiedz na temat hajendowości tej karty
i to jest wypowiedz moderatora ?o ile by grała to może wyglądać choćby jak kupa ;]
a czy ja mówiłem że Ty tak piszesz ?maxdila napisał:w obu przypadkach nie piszę że karta jest hi-endowa
a teraz to jawnie mnie atakujesz i szukasz zaczepki przelewając swoje zirytowanie na takie wypowiedzi na łamach forum.maxdila napisał:i to jest wypowiedz moderatora ?
jak będę pisał w ten sposób to też modem zostanę ?
=takero napisał:Chcesz pogadać to pisz na merytorycznym poziomie, wtedy może zostaniesz modem.
o ile by grała to może wyglądać choćby jak kupa ;]
Nie rozumiem też co jest nie tak z moją wypowiedzią - dla mnie nie ważne jak co wygląda , jakiej jest firmy, jak wygląda na papierze czy na biurku, sprzęt audio ma grać i tylko tyle.
jest to zwykła , tania dźwiękówka, nie gra źle, ale nie ma jakieś wielkiej rewelacji, a już na pewno nie jest to to o czym zapewniają ludzie na audiostereo i niektórzy tutaj zresztą też.maxdila napisał:Więc co jest z ta kartą że ci tak nie pasuje
no to gra i cieszy więc o co jeszcze chodzi ?sprzęt audio ma grać i tylko tyle