• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

''kask''

Reakcji
0
oj nie bylo mnie tu juz w cholere Panowie i Panie ;P

a wiec taki system, mialem sluchawki do czasu az pozyczyl brat i oczywiscie jak to brat musial ich rozjebac :/ do tej pory bytly to Philipsy rp-ht222. |Tak sie sklada ze szukam czegos nowego, w przedziale cenowym do 100 zl bo wiecej nie ma sensu dawac za ''kask''. Nie mam upatrzonego jakiegos typu czy cos, slucham w tym wszystkiego , metalu, hip hop, dance, czasem dzwieków z gg a czasem mojej babci :]. Nie mam zielongo pojecia jak teraz z kaskami. Lubie czasem przypieprzyc na uszy ;) Wszelkie propoziszyn mile widziane :]

Pawel S. ma zakaz wypowiadania sie tutaj poniewaz zapoda mi linkiem lub modelem po ktorym bede mial dylemat :grin: :lol:

ale ksc 75 to zupełnie inny typ słuchawek, średnio nadają się do domu

z jakiego to powodu? UR-20 za to srednio sie nadaja do czegokolwiek, bo graja TRAGICZNIE. Do 100zl nie ma cudow i chyba jedynymi wartymi zachodu sluchawkami sa wlasnie KSC 75.

KSC 75 zakupie. Skoro juz mam ten wątek to dopisze cos dlaej. Kolega poszukuje sluchaweg przez ktore chce chyba ogluchnac, ale to nie moja sprawa. Chodzi mu o jak najglosniejsze nauszne z dobrym bassem sluchawki. Jakies propoziszyn ? Myslaem o sluchawkach dla DJ-ow , ale nie wiem, bo nie mam kontaktu z tym sprzetem.

Powrót