bo za cene 10zl masz juz dwa takie
a przepasci w dzwieku napewno nie ma miedzy jednymi i drugimi, dla mnie to cos jak porownywanie kabli w tym wypadku 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tasior napisał:http://www.allegro.pl/ite...s_3_drozne.html
a to panowie? chetnych juz widac sporo nawet...
te które Tasior pokazuje lepsze dużodolphin123 napisał:wolalbym kupic te za 5zl![]()
tak, ale tylko parkę, na szczęście znajomy szybko odkupił bo potrzebował czegoś do podłączenia pod radio samochodowe w domuTasior napisał:takero, czyli rozumiem ze tamte z 'subem' tez miałes/slyszales?
Wersja bez kopułki jest mniejsza i bardziej praktyczna - ma konektory z tyłu , większe mają tylko kabel i to sygnałowy jakiśTasior napisał:Wiem ze wymyslam jak zwykle, ale czy moglbys sprobowac cos wiecej napisac? nie oczekuje ochów i achów ale dobrze by bylo wiedziec czy warto wziac kilka sztuk - czy sprawdza sie.
nie 4u7 tylko 1u, a gra lepiej bo i litraż większy i kopułka jest.Overclocker napisał:Takero, w sumie to ja jestem ciekawe jak to jest zrealizowane, w tych 2-way, czy 4,7uF na wysokim a średniak pełnym pasmem puszczony, czy może jakoś ambitniej? Bo jeśli tak jak piszę, to jakim cudem to gra poprawniej od 1 way ?![]()
tia, a jak ja kupowałem JVC parę lat temu to się wszyscy śmiali ;]Overclocker napisał:W sumie temat zaczyna robić się fascynujący, powiem Wam, że to nawet fajna zabawa, żeby zrobić coś extremalnie tanio przy extremalnym stosunku ceny do jakościZatem trzeba wybrać najlepsze te szerokopasmowce, bo będziemy robić na tym kino do 10 mkw
haha
mam o 2 alphardy wiecej na stanie. wiec jakbys chcial to i skrzynka sie znajdziedeker napisał:mysle nad tanimi malymi monitorami do kompa dla dziewczyny, wzmak jaki bedzie to napedzac to tda2030![]()
myslalem nad szerokopasmowka tonsila 10/20/3, lub cos innego, podobnego, taniego![]()
lub jakis tani nisko-srednio, bo mam w szafie gdzies tonsila GDWK 9/80, wiec mozna by bylo tylko cos dodac
to 2 glosniki + membrana bierna :lol:Tasior napisał:bez kopółki masz na mysli te 3 glosnikowe z elipsa?,
tak. a dokladniej to kawalek plastiku/kartonu na gumowym resorzeTasior napisał:Pawel S., to MB?
to jak bedziesz mial to sie pochwal :smile:Pawel S. napisał:(tzn bede mial w obudowach)
za ile ta sprzedaż ?Pawel S. napisał:aha - jakby ktos chcial to mam 2szt na sprzedaz w obudowach (tzn bede mial w obudowach)
a to jest bardzo ciekawa propozycjaYoshi_80 napisał:Może zrobimy spota z konkursem najtańszych konstrukcji . Najlepsze brzmienie za najniższą cene :lol: