Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ze jak? ... ...moze troche dokladniej.Wieża -> sub -> tweeter
tzn masz na myśli toże planuje kupić dodatkowy wzmachol? Jak tak to już wyjaśniam: do tej wieży która mam teraz dokupie osobny wzamcniacz Philipsa (z wież segmentowych) z wyjsciem około 4x150W RMS. podepne go do wieży i będe miał tak: 2x60W RMS z wieży i 4x150W RMS ze wzmacniacza. W tedy podepne re niby-suby pod osobne, mocniejsze wyjście, a oryginalne kolumny podepne z powrotem do wieży- prosteWlasnie doczytalem ostatnia linijke i znowu sie pogubilem![]()
co to za Philips ??4x150W RMS
takero napisał:co to za Philips ??4x150W RMS![]()
Horrigan napisał:takero napisał:co to za Philips ??4x150W RMS![]()
żaden. Podałem moc w przybliżeniu jaka by mnie satysfakcjonowała
myślałem że znasz konkretny model skoro tak piszesz...ale może kupie jakiś wzmacniacz np. 4x150W Philipsa
A czy to wogóle możliwe?no a ja bym chciał wzmak 3 x 250W Unitry![]()
jak niestety nie zauważyłeś to była to równie bezradna proźba co wzmak philipsa 4x200W....A czy to wogóle możliwe?![]()
nie wiem ile dał ale na pewno nie przez allegro. A co do mocy tych wzmacniaczy to różnie bywa, ale jego jest na 99,9% sprawdzony (być może jest po lekkim tuningu- nie wiem, ale jutro jak wróce ze szkoły to napisze coś więcej).Pewnie dał za niego 300zł na allegro ?![]()
pozdrów qmpla od naskumpel jest w szpitalu bez komórki
Znajomy z gimnazjum miał takiego xplode'a, tyle że wersję 150W RMS/800W max i moim zdaniem grał nawet nieźle, ale dobrzeby było usłyszeć to od kogoś jeszcze.słyszał ktoś kiedyś xplode-a ??
na razie martwie się o samochód, ale 2200zł za dobre audio to raczej niedużo. A co masz na myśli mówiąc odseparowany? Chodzi ci o osobny wzmacniacz?na przód dałbym odseparowany system skoro już tyle inwestujesz...