Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zwracie. czesto tak mam jak naprawiam wzmacnaicze samochodowe (fajna sprawa te zabezpieczeniabruster napisał:I teraz załączam radio i w tym czasie zasilacz AT zaczął tak jakby wariować. Wentylator sie chyba wyłączył i w ogóle jakieś dziwne odgłosy wydawał
bruster napisał:Teraz tylk oczy mogę do tego podpiąć ten subwoofer. To jest Ibox tylko sam głośnik z obudową Santa fe Tylko sam subwoofer. Od kumpla za 12 zl. Zaraz jak znajdę to podam dane tego głośnika. Wiem narazie bo zmierzyłem średnica 8"
chyba nie piszesz o tym samym?bruster napisał:2 głośniki satelitarne + subwoofer; 40 Hz ~ 20 kHz; 2x1W + 8W RMS; wejście analogowe z czego ja mam tylko subwoofer. wy sie chyba z tego doczytacie bo ja nie za bardzo
nic sie nie spali. poprostu wzmacniacz sie przesteruje i bedziesz to slyszal. proponuje juz teraz GAIN ustawic na ok godzine 10-11bruster napisał:Czy jak np puszczę głośniej i zasilacz nie wydoli to będą jakieś tego oznaki czy sie poprostu zasilacz spali ?
piles? ;> czy moze gimnazjalista?bruster napisał:ja nie mam w tym wzmacniaczu wskazowki
bruster napisał:tylko że ta "wskazowka" musi być na max tak samo to drugie do wydzielania czegoś w Hz
slabo mi...bruster napisał:Chcę podłączyć do moich kolumn jeszcze wysokotonowe niewiem ja kto leci tweetry czy jakos tak to mam je podłączyć ?? Równolegle czy jak ?
Pawel S. napisał:slabo mi...
wcale byc niemusi. czy w samochodzie zawsze trzymasz silnik ma max obrotach?bruster napisał:tylko że ta "wskazowka" musi być na max tak samo to drugie do wydzielania czegoś w Hz
a to jakie tam masz kolumny ze dodatkowe tweetery chcesz podlaczyc? kompletnie tego nie rozumiem...bruster napisał:Chcę podłączyć do moich kolumn jeszcze wysokotonowe
w szeregu z innym glosniiem by nie zagrarlybruster napisał:Równolegle czy jak ?