Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No najlepiej by było.takero napisał:Z ampli ?
Telewizor mam LCD LED 42" do tego telewizja N.pegelmesser napisał:Cena łącznie z TV? Bo nie wyobrazam sobie osobiscie kina bez obrazu...
No to szukaj zestawu j.w. , tzn podobnego, bo jak przyjdzie oddzielnie kupować ampli, suba i kolumny to skończy się na najtańszym ampli pioneera i kolumnach stxa...Devils napisał:No najlepiej by było.
Najtaniej jak znalazłem to 3159zł...takero napisał:http://www.p4c.philips.co...ductInformation
o tym mowa.
Moja siostra pracuje w Philipsie i kupiła to za uwaga - 650złDevils napisał:takero, no ja by się znalazło za te 2k to chętnie, bo rodzicom się spodobało ^^
to ty masz siostre? | |
Cioteczną | |
Devils napisał:Witam,
Poszukuję kina domowego 5.1 do 2tyś zł.
Najlepiej żeby fronty były podłogowe a tyły monitorki.
Dużą wagę przywiązuję na wygląd (wiecie salon, mama :mrgreen
W grę nie wchodzi DIY.
Z góry dzięki,
Pozdrawiam.
Mojej by się nie spodobało, brzydka okleina w kiepskim kolorze ...freedi napisał:Może nie dokładnie jak chciałeś,ale "mamie na pewno się spodoba" :wink:
takero napisał:Mojej by się nie spodobało, brzydka okleina w kiepskim kolorze ...freedi napisał:Może nie dokładnie jak chciałeś,ale "mamie na pewno się spodoba" :wink:
hmm...może to tendencja :wink: ale znów muszę przyznać Ci rację-tandeta otacza nas zewsząd !Jednak,weź pod uwagę że w tym budżecie,nawet gdybyś ukradł połowę elementów i chciał zrobić to sam-mógłbyś się o parę zł.nie zmieścić...takero napisał:Widziałem takie zestawy na żywo i wygląda to dośc tandetnie, głupio na to wydawać 2k z ampli.