poszukać trza, ale nawet komuś z forum to sprzedałem więc powinien miećPawel S. napisał:poka :>
mistrzu, Ty może lepiej zacznij od stereo jakiegoś...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
poszukać trza, ale nawet komuś z forum to sprzedałem więc powinien miećPawel S. napisał:poka :>
takero napisał:poszukać trza, ale nawet komuś z forum to sprzedałem więc powinien miećPawel S. napisał:poka :>
mistrzu, Ty może lepiej zacznij od stereo jakiegoś...
do 10mkw 10 cali to aż nadto, poza tym nie przesadzajmy ;]Pawel S. napisał:ale do takiego kina ja bym juz wiekszy robil![]()
tutaj zwrotnica jest duzo bardziej uboga i nawet w 100zl sie zmiesciszmistrzu napisał:TONSIL GDN 13/40/2 59PLN x8 472PLN
TONSIL GDWK 10/80/7 33PLN x5 165PLN
ZWROTNICA 60PLN x5 300PLN
suma 937PLN
tak. wiem. do 10m to nawet 8" to maxtakero napisał:do 10mkw 10 cali to aż nadto, poza tym nie przesadzajmy ;]
takmistrzu napisał:1. Vifa DX25 czy to jest kopułka 4 ohm?
jest poprawnie ale chyba lepiej dolozyc do vifymistrzu napisał:2. Jak ta konfiguracja STXów ze sobą zagra, bo chyba STX nie jest pionierem w produkcji wysokotonowców?
jak najbardziejmistrzu napisał:3. O kopułce Vifa dużo się dobrego naczytałem, czy taki zestaw pasuje do kina?.
nie zawsze!mistrzu napisał:4. Już nie o przetworniki a o konstrukcje. do głośnika centralnego zawsze się wsadza 2 niskotonowce, nie bedzie on głośniej grał od głośników frontalnych zbudowanych z 1?
Przecież nie ma wersji 4 ohm więc tylko 5 szt potrzebujesz ?mistrzu napisał:STX GDN 14 -100 SCX 47PLN x8 376PLN
5 lub 6 kompletnych glosnikow lub 5 glosnikow + MBkuki napisał:Przecież nie ma wersji 4 ohm więc tylko 5 szt potrzebujesz ?
tylko takiego małego znaczka na górze brakuje "tm"Pawel S. napisał:lub 5 glosnikow + MB
Niby racja ale zmieść stojącą kolumnę pod TV. (No niby można próbować nad.) Mając duży TV nie wygląda to dobrze. A dialogi ma być słychać z sufitu ? Już lepiej niech leży.pegelmesser napisał:Przeciez centralny i tak powinien byc na stojaco a nie lezaco zeby zachowac polaryzacje fali dzwiekowe
I tak ostanio na forum troche ruszylo z kinamiWracając do tematu mało jest gotowych konstrukcji DIY do kina na tanich przetwornikach które można wykonać w domu.