Jakoś mi się nie spieszy, poczekam 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
| Skoro to temat o systemie x.1, to zadam pytanie: czy tnie się od dołu fronty? Mam podobny problem, chcę zgrać monitorki 15AWX+SEAS z subem na MDS10DVC. Myślałem, żeby zastosować do tego celu "subsonica" ze strony głównej (oczywiście odpowiednio dobierając kondensatory, cięcie coś koło 70Hz). Czy taka aktywka to dobry pomysł? Całość raczej napędzą dwa UniAmpy (jeden na stereo + z drugiego - po kanale na każdą cewkę MDSa). | |
| i tak i nie sa 2 szkoly uzywania subwoofera jedni puszczaja calym pasmem kolumny a sub ma uzupelniac niedobor basu jak i pasma (plus - wszystko gra "pelnia" mozliwosci, minus - trudno to zgrac) druga szkola to wlasnie filtrowanie kolumn i zastepowanie basu tylko subem (plus - kolumny wytrzymuja duzo wiecej i maja mniejsze znieksztalcenia, minus - dodatkowy filtr na kolumny) | |
Posiadamy dwie wielkości uniwersalnych PCB do montażu zwrotnic.
-150x100 w cenie 7,01zł brutto
-140x190 w cenie 12,34zł brutto
Ten mniejszy wymiar można zastosować do zwrotnicy 2 drożnej, natomiast większą do trójdrożnej.
śmiało mogę stwierdzić, że zagłuszył moje 2 gdn'y w co nadal nie mogę uwierzyć