Ten fornir jasny na bokach przypomina mi takie stare meble kuchenne z czasow komuny. Wg mnie polaczenie tych fornirow dalo fatalny efekt koncowy. Sama konstrukcja oczywiscie znana i udana.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ogrom pracy i cierpliwości. Podziwiam i gratuluje. Co do wykończenie mówi się, że o gustach się nie dyskutuje ale w moim odczuciu są paskudne (fornir+dół standów) i ten b-r na przodzie psujący cały efekt. Nie odbierz tego źle, każdy ma inny gust a to tylko moje zdanie. Pozdrawiam
A musiałem robić by widzieć na zdjęciach, że łuk wychodzi taki sam? Rozumiem, że dopiero jak zrobię sobie taką budę z trapezem i HDFem to będę miał prawo mówić, że taki sposób jest łatwiejszy?Robiłeś już tak skoro jesteś tak przekonany co do takiego samego efektu tych dwóch sposobów? Ja robiłem na 2 sposoby i już trochę wiem jak się zachowuje materiał typu HDF czy sklejka na zaginanych powierzchniach. Można zrobić tak w miarę dokładnie, ale trzeba zrobić sporo żeber a nie tylko dać jedną listwę wzdłuż.
Gratulacje. Widzę, że 3W Classic doczekało się finishuCo do przestrzeni to niestety, ale za dużo jej nie będzie. "Ten typ tak ma". Nawet xt-19 jest pod tym względem lepsza.
Człowiek się napracował, starannie wykonał a wszyscy (prawie) marudzą.
1. Niektórym się nie podoba jak to wygląda - ogląda to autor na co dzień i to kwestia gustu, prawda?
2. Się dziwimy, że tak skomplikował sobie projekt - może lubi majsterkować i ma nadmiar czasu?
Jeśli chodzi o połączenie fornirów to kwestia gustu. Jednym trafia innym nie, ale najważniejsze, że autorowi się to podoba. Natmiast pod względem technicznym to kapitalna kostrukcja, brawo!
lars233 minął miesiąc od początku tematu, czy na fornirze nie pojawił się efekt klawiszowania?
To może teraz w końcu uda mi się je sprzedać. Na wcześniejszych aukcjach ludzie kręcili nosem na te jasne boki.Dużo lepiej to wygląda...![]()
To może teraz w końcu uda mi się je sprzedać.