Na jakich płytkach uruchamiałeś ?E-450 przemaglowalem na wiele sposobów i on nigdy nawet nie zbliży się do tego poziomu.
Ale fajnie, że Tobie spasował, to fajny wzmacniacz i idzie z niego sporo wycisnąć.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na jakich płytkach uruchamiałeś ?E-450 przemaglowalem na wiele sposobów i on nigdy nawet nie zbliży się do tego poziomu.
Ale fajnie, że Tobie spasował, to fajny wzmacniacz i idzie z niego sporo wycisnąć.
Żadna wersja nie grała nawet w połowie tak jak ori, a słuchałem kilka wersji płytek i elementów.
chociazby klon P-4100 z oryginalem P-4100 czy koncowki z E-450 z oryginalna integra E-305 albo E-406V
Tak jak juz wspomnialem, sam dłubie DIY i fajnie jest coś poskładać małym nakładem kosztów i jest satysfakcja ale to są zawsze tylko namiastki.
Żadna wersja nie grała nawet w połowie tak jak ori, a słuchałem kilka wersji płytek i elementów.
Ja nie budowałem tych klonów tylko porównywałem to co ludzie zbudowali
Po prostu było za duzo wersji plytek, zbyt duzy rozrzut elementow, kazdy wkladal co chcial
Majac tyle hi-endowego sprzetu na warsztacie kazdego dnia Sony stoi juz tylko z sentymentu.Trzymasz się Sony, niech tak zostanie bo dla Ciebie one grają naj naj, co wielokrotnie powielasz po różnych wątkach.