• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

klon kolumn podlogowych 2x stx gdn17-80-4-sc + arv104-04/8

Nie wiem czy dam rade robić te projekty na już bo w tej chwili sesja, a jeszcze inni mnie proszą o wykonanie obudów... Dopiero od poniedziałku będę miał znowu dostęp do tego programu. Rozrysuj może mi dokładnie choćby w Paint co Ci leży na sercu.

nonameplum, to niemasz licencji na SW? to moze przynajmniej pira... "kopie robocza" sobie sciagnij ;)

Pawel S., nie w tym rzecz. W domu na starym leciwym kompie nie mam SW, a komp z SW siedzi sobie na razie w akademiku.

nonameplum zrobiłem na bokach taki wzor jak ty chciales
kepwt2.jpg

jak wroce z pracy to wrzuce zdjatka jak to wyglada

[ Dodano: 2008-06-26, 15:06 ]
witam niepisałem wcfzesniej bo niemiałem necika.
Daje fotke jak mniejwiecej wygloda kolumna po złozeniu teraz zamawiam głosniki i poskladam to wszystko.

ssa40220va1.jpg

[ Dodano: 2008-06-26, 15:07 ]
a i małe pytanko czy lepiej malowac farba z połyskiem czy matowa??

[ Dodano: 2008-06-26, 16:03 ]
damiani napisał:
Odpuść sobie te głośniki, jeżeli chcesz podłogówki to proponował bym 2xarn150 + sc10n/stx pj, zwrotki są dostępne więc z tym problemu akurat nie będzie

Kurde czy jest jakis sklep internetowy w ktorym kupie chodziasz wszystkie głosniki wyszłoby mnie to taniej??
Były na allegro arn a teraz nie ma??? zwrotnice tez były a teraz nie ma

jednego sklepu niema. musisz sie bawic z kilkoma
visatony w greltonie a ARNy w astroniku
zwrotnice sprzedaje kolega z forum - wiec napisz do niego
ladnie to wyglada ;)

Powrót