Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mam jeszcze kilka pytań. Jak zabezpieczyć otwór przez który przejdą kable do głośników z drugiej komory w której będzie zwrotka w terminalu?
na projekcie irka nie ma podanej zalecanej pojemnosci ani zalecanego strojenia!Drugie to pytanie jak długi powinien być BR? Taki jak na rysunku Irka w projekcie zwrotki czy jakoś dobierać ten wymiar na słuch np. puścić z kompa dźwięk o częstotliwości przewidzianej w projekcie i na podstawie tego dobierać długość?
Drugie to pytanie jak długi powinien być BR? Taki jak na rysunku Irka w projekcie zwrotki czy jakoś dobierać ten wymiar na słuch np. puścić z kompa dźwięk o częstotliwości przewidzianej w projekcie i na podstawie tego dobierać długość?
Znalazłem nawet na archiwum tę aukcję a w mailach nazwę użytkownika ale w sumie to chyba mi nic nie daje...
http://archiwumallegro.pl/2x_tosnil_gdn_15405_jedyne_na_allegro_nowe-532503993.html
"witam
ekran jest firmy WESTRA
a glosnik to gdn15/40/5
moze mi je Pan odeslac spowrotem
ja zdejme ekran i bedzie juz caly jak oryginal ;]
myslalem ze to dobrze dostac ekran gratis ?????
nie wiem czy Pan wie ale ekranowane glosniki
sa duzo drozsze i ... bardziej niedostepne!!
pozdrawiam z Krakowa"
po dłuższych odsłuchach próba strojenia średnicy poprzez regulację długości bass reflex.
Syczki natomiast są jak dla mnie bardzo dobre i bardziej mi się podobają niż morele z drugiej pary. Są dużo bardziej szczegółowe i pokazują pazurki w utworach szczególnie z gitarą akustyczną lub perkusją. Najchętniej teraz podmieniłbym morelki na vify ale mają różne rozmiary i za dużo dłubania by było.