• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Klonujemy WLM Stella monitor

• Autor wątku Autor wątku nowy1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Tak beda pierścienie, czarne na wysoki połysk
Właściwie juz sa

Tak dąb bielony
Bardzo ładny fornir
Nie wyglada tak fajnie w rolce... na kolumnach juz super

Kolumny stoją w garazu z którego korzysta kilka osób
Fornir jest jasny i brudzi sie od lekkiego dotknięcie brudna ręka
Stad folia

Robiłem na nim, bardzo dobry w obróbce ;)
Jaka będzie zwrotnica?

Ostatnia edycja:
To moje stelle beda w zupelnie innym, ciemniejszym drewienku :) Szkoda tylko, ze fornir jest prawie tak dziurawy jak sito i trudno sie klei, zeby nie przebilo kleju na druga strone :/

Pod pewnym katem swiatlo przebija fornir na wylot. Dziwne wrazenie, bo patrzac prostopadle do liscia wszystko wydaje sie ok :)

Zwrotka bedzie nowa, zobaczymy co tam wyjdzie. Moze jeszcze skusze sie na ten pierscien maskujacy z mdf.

Rób od razu swoją, szkoda czasu na te stare zwroty :) Jaki człowiek był naiwny... albo nieosłuchany po prostu, że mu się to podobało..

Ja robiłem pomiary tej zwrotnicy i wydaje mi się niemożliwe że to jest prawdziwa zwrotka z WLMów bo jest masakra ;)

Przymiarka do pierscieni. W sumie patent prosty, tylko musze pomyslec jakie srubki dobrac, aby byly mozliwie najbardziej plaskie.

Fakt faktem od razu lepiej to wyglada :)

Powrót