• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

KODA AV702 - potrzebne wymiary bassreflexu !!!

Reakcji
0
Szukam wymiarów bassreflexu ( dlugosc i srednica ) do wszystkich kolumn z zestawu KODA AV 702. Jestem w posiadaniu glosnikow do tego zestawu , mam wymiary kolumn ale brakuje mi parametrów bassreflexu.
Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc !!

Jeżeli masz głośniki to powinny być do nich paramerty TS więc możesz sam sobie zasymulowac ;)

EDIT:
Jeeee...!!! to już 200 post,ale ze mnie wstrętny nabijacz <joke>

no wlasnie w tym problem ze nigdzie nie moge znalezc do nich parametrow TS :(
potrzebuje kogos kto ma taki zestawik i mogl by zmierzyc te otwory i dlugosc rurki.
Pozdrawiam

Znajdź te zestawy na allegro i wyslij maila do tego co to sprzedaje z prośba o podanie dlugosci i srednicy br....

[ Dodano: 2005-07-30, 22:59 ]
Ha Piekny u Mnie ladniej:) 555 post :P

Re: KODA AV702 - potrzebne wymiary bassreflexu !!!

> Szukam wymiarów bassreflexu ( dlugosc i srednica )
front: fi 70, dł 97
reszty nie znam

> Jestem w posiadaniu glosnikow do tego zestawu , mam wymiary kolumn
> ale brakuje mi parametrów bassreflexu.
jedna uwaga - jeżeli masz zamiar zrobić z tego klon 702-ek, to na wstępie wywal tweetery i wstaw jakieś porządne. czytałem, że ktoś wsadzał vifę, ja np. wymieniłem na tonsila GDWK 11/100.

OK dziekuje bardzo. Teraz tylko musze poszukac reszty wymiarów ( central i tyly ).
Pozdrawiam

Powrót