Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a czekaliscie az klej calkowicie wyschnie w dotyku? nie moze plywac lub sie ciagnac. ma kompletnie zaschnac (ale bez przesady ze calydzienantoniantoni napisał:Fornir kleiłem butapremem. Po kilku godzinach zaczął "falować". Przykleiłem po raz kolejny i znowu to samo. Wczoraj pojechałem do ojca i spróbowaliśmy raz jeszcze. Tym razem butaprem na płyte mdf, butaprem na fornir ... 10 minut czekania. Na przyklejony fornir położyliśmy mokrą szmate i rozgrzane żelazko. Jednym słowem masakra Takich fal to na morzu nie ma.
to sie raz a pozadnie dociska w kazdym mijescu. nawet na moment jak nie docisne wszedzie mocno to mi bable powyskakujaantoniantoni napisał:Zostawiłem tak obklejone do rana, przyłożone oczywiście czymś ciężkim, wracam ranu a tu zonk, high end jak się patrzy... Fala na boku eh.
antoniantoni napisał:Sławoj wstyd mi ale nie wiem co to za fornir. Oczywiście kupowaliśmy to w pośpiechu. Był do wyboru orzech i coś jeszcze. Ja wybrałem to coś jeszcze ale może to orzech jestsam nie wiem. Kupiłem w jakimś sklepie z okleinami i płytami, wjeżdzając do Kalwarii od strony Wadowic, mijając skręt w prawo i za skrętem jakieś 200 metrów po prawej. Tam są takie baraki czy cuś i sporo tego mają. Za 15 płatów 35 x 80 cm zapłaciłem 20 zł.