Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czar prysł kiedy kolumny się wygrzały i dałem dość ostro na volume. Wytrzymałość mocowa jak to ktoś na forum napisał w tej TL-ce "leci na ryj" i to słychać jak się podgłosi. Ogólnie z jakości dźwięku jestem zadowolony. Od znajomego wpiąłem jeszcze lampucerę, było jeszcze lepiej. Na scenę nie ma co narzekać, instrumenty ładnie wszystkie wyeksponowane, tutaj jest ok. Problemem jest brak kick basu, ale to wiedziałem zanim zacząłem robić TL. Największy problem jest w wytrzymałości mocowej, która to właściwie dla mnie dyskwalifikuje te kolumny. O głośnym słuchaniu można zapomnieć. A przy filmach to już w ogóle kibel, jakiś np wybuch, to myślę że membrana wyleci z tego awx-a. Chyba przerobię je na monitory i do tego subik.
Może dlatego że chcesz uzyskać, jak ty to nazwałeś, "kick bas". Do "wybuchów" w kinie domowym kup lub zrób sobie subwoofer.roblemem jest brak kick basu, ale to wiedziałem zanim zacząłem robić TL. Największy problem jest w wytrzymałości mocowej, która to właściwie dla mnie dyskwalifikuje te kolumny.
Dolphin123 widocznie każdy ma inne oczekiwaniaPrzy filmach nie potrzebowałem suba z tą konstrukcją. Na brak wytrzymałości mocowej też nie mogę powiedzieć złego słowa.
No tak to jest jak sie do głośnika aplikuje 2x za duży litraż. Brak wytrzymałości mocowej i ospały bas to czego można się wówczas spodziewać. Myśleliscie że TL ma jakieś mityczne wręcz mozliwości polepszania wszystkiego ? No to sie myliliście.
Myśleliscie że TL ma jakieś mityczne wręcz mozliwości polepszania wszystkiego ? No to sie myliliście.
No tak to jest jak sie do głośnika aplikuje 2x za duży litraż. Brak wytrzymałości mocowej i ospały bas to czego można się wówczas spodziewać. Myśleliscie że TL ma jakieś mityczne wręcz mozliwości polepszania wszystkiego ? No to sie myliliście.
Jak zostal pokazany oficjalny projekt, to pisalem, ze obudowa jest za duza
Jak może być za duża obudowa, skoro robione ściśle wg projektu.
Winny może być co najwyżej wzmacniacz. Słyszałem, że TL musi mieć specyficzne zasilanie...
Jak zostal pokazany oficjalny projekt, to pisalem, ze obudowa jest za duza, a Ty wtedy pisales, ze jest super Qtc i bardzo ladne pomiary. Ale teraz to juz TL ble, bo coraz wiecej ludzi narzeka
Wytrzymałość mocowa jak to ktoś na forum napisał w tej TL-ce "leci na ryj" i to słychać jak się podgłosi.
Mam tę TLkę i nie wiem o czym mówicie...głośnik lata jak szmata.