Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tylko że jak na razie to jeszcze tego nie zrobił, a Ty już wiesz że będzie zachwalał to pod niebiosan_omyzs napisał:Mozna tez postawic na ostatnim miejscu ergonomię, logikę projektowania zestawu itd na rzecz wlasnie takiego dziwadła, a nastepnie upierac sie przy tym ze jak najbardziej taka konstrukcja jest okej i ma same zalety.
Ja nie pisze jak bedzie tylko jak moze byctakero napisał:jak na razie to jeszcze tego nie zrobił, a Ty już wiesz że będzie zachwalał to pod niebiosa
coś pewnie lepiej by zagrały ale wzmacniacz pewnie kiepski jest w tych z-2300Wave01 napisał:Mam od dziś zestaw Logitech Z-2300, czy takie kolumienki szerokopasmowe jak autor zbudował dobrze zagrały by w Z-2300 zamiast seryjnych satelit ?
Wzmacniacz nie jest taki najgorszy, ale ja bym zostawił fabryczne satelitki, a zmienił subwoofer. Bawiłem się kiedyś tym zestawem i według mnie ten sub gra stanowczo za wysoko.csbiczek napisał:coś pewnie lepiej by zagrały ale wzmacniacz pewnie kiepski jest w tych z-2300