bana ? :razz:Pawel S. napisał:bingant, zaczynasz mnie wkurzac :!: :evil:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bana ? :razz:Pawel S. napisał:bingant, zaczynasz mnie wkurzac :!: :evil:
Po raz trzeci ktoś się czepia głośników w twoich obudowach.nooboutside napisał:jesteście pusto zakochani w stxach
Pawel S. napisał:bingant, zaczynasz mnie wkurzac :!: :evil:
przez ciebie moje pomysly na "nietypowe" obudowy wydaja sie dziecinne i musze wymyslic cos zupelnie nowego...![]()
kaman777 napisał:...troche nie dokonca zrozumialy jest dla mnie wasz az tak duzy zachwyt,mozna byc pelnym zachwytu i podziwu przy wykonaniu pierwszych czy drugich kolumn przez kolege biganta ale przeciez te sa dokladnym odwzrowaniem poprzendnich kolumn jedyna modyfikacja to inny fornir i dodanie czarnych pasow na obrzezach
I dwie drogi i trzy były już wychwalone na tym forum z każdej możliwej strony pod niebiosa,były też krytykowane.Ale kolega nie popadł w samozachwyt i dalej robi swoje,chwała mu za to.kaman777 napisał:troche nie dokonca zrozumialy jest dla mnie wasz az tak duzy zachwyt
Tak więc przyjemnie posłuchać "Pilicha", "Ściery", Millera czy Wootena? :wink:bingant napisał:... Gitara basowa na AWX-18 to jest TO...
przemo-lukas napisał:Tak więc przyjemnie posłuchać "Pilicha", "Ściery", Millera czy Wootena?
Pawel S. napisał:ETONy w polsce sa tak kosmicznie drogie ze wolalbym wydac taka kase na scana tylko po to zeby miec "lepszy prestiz"
pyta, pytadabyl napisał:kolega bingant coś tam działa w tajemnicy, nie ujawnia się i o nic nie pyta
a mozesz podac jakis namiar? bo przez enner sa ceny nie za ciekawe :???:kombo napisał:Etony w Posce NIE są kosmicznie drogie, są tańsze od scanspeaka, tylko trzeba wiedzieć gdzie kupować
dlatego dalem to w cudzyslowiu - scany coraz mniej mnie przekonujakombo napisał:A "lepszy prestiż" to może miałbyś w Polsce, za granicą już nie koniecznie.