Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
części o takich samych parametrach jak na stronie stx'a, nie ma w polinku.
to chyba coś źle wyczytałem ;]Nie kupowałem poszczególnych elementów do zwrotek, tylko zamontowałem oryginalne z STXa.
Właśnie chodziło mi o cewki. Nie wiedziałem jaki wpływ na całą konstrukcję będą miały te małe różnice. Dzięki za szybką odpowiedź.odpowiednią indukcyjność na pewno dostaniesz a jeśli chodzi o rezystancję to różnica rzędu 0,1-0,2 ohm nie zrobi różnicy.
w fornirze frake czarne:
co do odsłuchu:
rewelacja !!!
? :/podobnie jest z zwrotnicami - dedykowane za drogie, także tymczasowo wrzuciłem jakieś byle dwudrożne
podobnie jest z zwrotnicami - dedykowane za drogie, także tymczasowo wrzuciłem jakieś byle dwudrożne. w przyszłości może dokupię dedykowane albo postaram się sprzedać kolumny bo finansowo założenia zostały przekroczone
Kupiełem sobie Porsche ale niestety na silnik dedykowany nie starczyło.... więc wrzuciłem tam byle jaki - tak żeby tylko samochód jeździł. Co do wrażeń z jazdy.... Rewelacja! | ![]() |