• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[ Kolumny 2-drożne] al'a sonus faber

mlodysuchy napisał:
Z tego co wiem to mam w niej: cewki powietrzne jatzen, kondy Crooss-cap jantzen, rezystory metalizowane
mlodysuchy napisał:
Za zwrotki za płaciłem razem ok 260 z przesyłką nie pamiętam dokładnie. 118 za szt.

200zl u mnie za lepsze kondy, lepszy rez w dodatu 3 rzad + 2 rzad razem z wysylka :lol:
widze ze za nisko sie cenie :twisted:

nie. to jest H16 akustyka
do M18WH + MDT29 na tej samej klasy elementach koszt zwrotnicy to ok 160-180zl

Pawel S. napisał:
200zl u mnie za lepsze kondy, lepszy rez w dodatu 3 rzad + 2 rzad razem z wysylka :lol:
widze ze za nisko sie cenie :twisted:
Ale Ty tylko składasz, a tam jeszcze dochodzi czas na "opracowanie" zwrotnicy. Inna sprawa czy to tylko zwrota z kalkulatora czy poparta pomiarami i odsłuchami na żywo bo tego nie wiem.

amdr, a zapytaj jakiegokolwiek klienta killera czy wysylali mu glosniki na pomiary? nikt nic takiego nie robil ;]
no i masz racje - pod taka zwrotnica z kalkulatora bym sie nawet nie podpisal :lol:

Powrót