Witam. Po skonczeniu projektu 3 drogi STX apetyt rośnie i już myślę o następnym projekcie, zastanawiam się nad http://www.zaphaudio.com/SR71.html (byłyby przerobione na podłogowe) może ktoś wie jak to gra lub ma inne propozycje
Pzdr
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
na chwile obecną brak dobrego aparatu aby zrobić jakieś foty mam tylko tylebingant napisał:3 drogi skończone, to pokazuj
no właśnie bo za średnie chyba odpowiada tam wysokotonówka?dolphin123 napisał:Tylko kurcze ciekawy jestem jak ze srednica przy tak niskim podziale
Zajebiście :mrgreen:dolphin123 napisał:Tylko kurcze ciekawy jestem jak ze srednica przy tak niskim podziale
dolphin123 napisał:...niski podzial nie podobal mi sie, wolalem jak midwoofer odgrywa wiekszosc srednicy...
o to wlasnie chodzi..no właśnie bo za średnie chyba odpowiada tam wysokotonówka?
truthkaman777 napisał:kazdy kto inwestował w ten zestaw mial takie same obawy,po odsluchu juz nie![]()
kombo napisał:truthkaman777 napisał:kazdy kto inwestował w ten zestaw mial takie same obawy,po odsluchu juz nie![]()
no ale nie wierze, że nie mają innego charakteru gry...Blitzer napisał:Roznic prawie nie ma, TDFC ma troche mniejszy spadek przy okolo 20kH.