• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[ Kolumny 2-drożne] Kolumienki do kompa Krzyska

jaaa no facet zabijasz mnie!!:) to jest robota kuzwa to mozna przyrownac do oddzielania maki od maku!!:D:D:D

Po prostu sliczne. Jedyna skaza to wspomniane wkrety, ale ja wiem co to znaczy nie miec dostepu do imbusow... Poza tym naprawde pieknie, a jeszcze biorac pod uwage naklad pracy po prostu genialnie...

Zamiast brzydkich imbusow ktore tu wogole by nie pasowaly mozna dac ladne czarne sruby z pol zaokraglonym lbem. Bardzo ladnie by to tak wygladalo.

Wogole chcialem pogratulowac wspanialego wykonania. Widac ze wlozyles w to serce :)

J u siebie dałem wkręty na srobokret krzyzak kupiłem je były srebrne ale pomalowałem na czrny mat i delikatnie przykrecałem wyglada fajnei. Są oczywiście takie połokrągłe. prosze zobaczyć temat kolumny potworki zibiego :)

A i owszem moga byc i krzyzowe - problem raczej w tym ze sa to wkrety, chociaz z drugiej strony jesli nie bierzemy pod uwage mozliwosci czestego wykrecania glosnikow..

Re: Kolumienki do kompa Krzyska

Re: Kolumienki do kompa Krzyska

cysiaczek napisał:
Ladnie to wyszlo i w sumie o to chodzilo :)

Ladnie ...skromny jestes!
Zajebiscie to wyszlo
kupa pracy ...itp gratuluje!
Ja jakbym dostal takie to skalalbym z radosci! ;)

jedno "ale":
widac fakture mdf'u przynajmniej na fotachtroche sie przebija

jeszcze sieknal bym jeszcze jakis "flame" z boku i mialbym komplet do suba :D

hmmm jeszcze dodam od siebie ze spoko ziomek z Ciebie bo tez lubie zywca :)

Już dawno prostota (kanciaste prostopadłościenne kolumny) przestały być chwalone, a największe uzanie zdobywają niecodzienne wykończenia i indywidualne detale.

Mnie się bardzo podobają a mało co wpada mi w oko, jak byś chciał mi zrobić takie na prezent to nie mam nic przeciwko:)

Normalnie bomba:D
te arnki ładnie graja:) z arv104 lepiej by się sprawdziły;]
Wykończenie nieziemskie:)

Mnie się wydaje, że będą one stać tak jak stoją na zdjęciach i w takim razie rzeczywiście trochę za wysoko te wtyki... Ale tak poza tym to wizualnie nie ma do czego się przyczepić

Ja nie widze faktury mdf-u :/ Terminalu w tym miejscu nie potrafie wytlumaczyc :) To chyba ten zywiec za mnie zadecydowal. Lece po papier do zapakowania paczki :)

Panie kolego!
Dolacze sie do piejacych z zachwytu :)
Niesamowite, rewelacyjne, cudowne, mozna tak ciagnac dalej. Wielu z forumowiczow moze schowac swoje kolumienki gleboko do piwnicy, patrzac na Twoje perelki! Pomysl o jakims biznesie, bo wygladaja lepiej niz wiekszosc kolumn za pare kilo zlotych. A jak Ci nie wyjdzie z biznesem kolumnowym, to zawsze mozesz zostac zawodowym nozownikiem :D

poprostu PIĘKNE

zainspirowales mnie do wlozenia odrobiny pracy w przyszle monitorki rowniez na 10-tkach ale tonsila
zrobie identyczne fronty

Pawel S. napisał:
poprostu PIĘKNE

zainspirowales mnie do wlozenia odrobiny pracy w przyszle monitorki rowniez na 10-tkach ale tonsila
zrobie identyczne fronty

wymyśl coś sam ;P

Powrót