• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[ Kolumny 2-drożne] Kolumny seweryna

WoW WoW WoW super piekne jak diy to diy az dziw bierze ze sam kabli nei robiles i zlaczek terminali :)) i kolcow super ci wyszly jak dla mnei to wybral bym chyba lakier fortepianowy na przod ale to kwestia gustu napisze jeszcze raz super super

Budzik masz racje troche tu wyjechałem ale wiem jak to jest na początku Tonsil czy STX grał super potem kupiłem Vife Tc ( najtańsza seria) rożnica ogromna, teraz mam M18WH i nie wiem jak mogłem zachwyca się tamtymi

Skopiuje tekst z audiomanii:

"Widzialem juz te kolumny jakis czas temu.
Przedyskutowalem z Severynem co i jak :) . Naprawde kawal dobrej roboty ale niestety musze dac 9/10 bo 10/10 to moje maja :)
Dobry dobor przetwornikow 150 tka to naprawde wysmienity przetworniczek co do 10tki Visatona niestety nie slyszalem ale licze na to, ze kolumny pojawia sie u umberto na zjezdzie.
Doskonala robota na wdziecznym materiale jakim jest drewno - szkoda ze nie mam tokarki :(

Ciesze sie, ze zapoczatkowany przez el Diablo trend na kolumny inne niz wszystkie zaczal sie rozwijac, poniewaz kanciaki juz mi osobiscie sie opatrzyly.

Gratulacje 9/10 ale dlaczego to napisalem wyzej :D"

WOW O_O
w szoku pełen wypas :)
daje 9+/10 było by 10/10 ale mi sie drewniany BR nie podoba
a pozatym to jedne z fajniejszych jakie widziałem :) i ta oprawa dla wysokotonowca mmm miodzio :)
GRATULUJE !!!

Nie no poprostu super!!! Kolejne wypasione kolumny na forum!!! Oj jak ja zazdroszcze wam pomyslow i zdolnosci manualnych... :D.

Super kto by pomyślał, że to nie kupione tylko zrobione kolumny, normalnie wypas. Gratuluje pomysłu i wykonania twórcy...

Powrót