Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tylko ze on mi sie bardziej podobal przy 0,68mHtomq88 napisał:Tu również jest ciety cewką 1,5 mH + korektor impedancji.
oj do morza to ty masz dalekoKarol22m napisał:to morze być wina
ja je mialem w duzych b-r i nawet jak brat je katowal to basu bylo dosc duzo a w dupe jakos nie dostaly...tomq88 napisał:Wygląda na to, że obudowa jest źle zestrojona. ja początkowo miałem ten głosnik w Br i nie zauwazyłem tego pukania o deske, a tym bardiej przesadnego wychyłu membrany. Masz włączone jakies podbicia basu na wzmacniaczu/korektorze?
albo cos ze wzmacniaczemtomq88 napisał:Albo mamy diametralnie różne pojecie słowa "bas", albo naprawdę jest coś nie halo z głośnikami/obudowami.
a ja mam tylko jedno pokretlo na wzmacniaczutomq88 napisał:Ja ich słucham z "flat" na wzmacniaczu, w obudowach zamkniętych i jak dla mnie to jest wystarczające. Hmm...
a mi się wydaje, że jak na taki głośnik, to ma za mało basu, jeżeli AKX jest mniejszy i gra dużo lepszym basem, to widać, że coś ten tonsil nie jest najlepszy...Pawel S. napisał:iloscia basu ten glosnik nie powala ale malo to go tez nie jest
myślę zmienić na YamahePawel S. napisał:albo cos ze wzmacniaczem
rozróżniam bas od średniego itd :razz:tomq88 napisał:Albo mamy diametralnie różne pojecie słowa "bas", albo naprawdę jest coś nie halo z głośnikami/obudowami.
tomq88 napisał:Albo mamy diametralnie różne pojecie słowa "bas", albo naprawdę jest coś nie halo z głośnikami/obudowami.
tak, jak na 16cm to malo basuKarol22m napisał:a mi się wydaje, że jak na taki głośnik, to ma za mało basu
oj to juz cos mi nie pasuje :???:Karol22m napisał:jeżeli AKX jest mniejszy i gra dużo lepszym basem, to widać, że coś ten tonsil nie jest najlepszy...
Pawel S., mówię jak jest :wink:Pawel S. napisał:Karol22m napisał/a
jeżeli AKX jest mniejszy i gra dużo lepszym basem, to widać, że coś ten tonsil nie jest najlepszy...
oj to juz cos mi nie pasuje :???:
a tego to już nie wiem. Niby 5 właściciel, a nikt na nich nie grał he hetomq88 napisał:A może po prostu te GDNy są niewygrzane? :razz: