ladne kolumienki....
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
heh, czasem chyba lepiej zrobić na "tip-top" konstrukcje na "tańszych" głośnikach, niż na siłę oszczędzać robiąc na lepszych.Co prawda trochę drogo wyszło i można było to taniej a równie dobrze wykonać ale... właściwie nie wiem po co to piszę bo jakie to ma znaczenie, jak się ma możliwość to trzeba mierzyć wysoko![]()
pozwolę sobie nie zgodzić sie z tym stwierdzeniem.Uwazam ,ze każda konstrukcja powinna być zrobiona na tip-top niezaleznie od uzytych komponentów.A ta jak dla mnie jest w porządku.Co prawda popieram przesunięcie wysokotonówki od osi symetrii(pionowej) ale jak dobrze gra to ok.tomq88 napisał:heh, czasem chyba lepiej zrobić na "tip-top" konstrukcje na "tańszych" głośnikach, niż na siłę oszczędzać robiąc na lepszych.
Zawsze mnie ciekawiło jaka jest różnica w brzmieniu między głośnkikiem wysokonowym umiesczczonym centralnie, a przesuniętym względem osi pionowej. Gdzies czytałem, że polepsza się stereofonia w drugim przypadku, ale ile w tym prawdy to nie wiem.Co prawda popieram przesunięcie wysokotonówki od osi symetrii(pionowej) ale jak dobrze gra to ok
szczerze polecamciechu napisał:Mam Ostinato2k i szukam bardziej dynamicznego zestawu do rocka Cały czas korci mnie ten zestaw n seasach