Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
toma085 napisał:są jeszcze nie wygrzane dopiero 3-4 godz odsłuchu
A co to? Forum stolarskie? :mrgreen: Nie Tobie mają się podobać tylko autorowi. Zawsze można by było napisać, że kolce mogły by być w kolorze terminali, że ładnie by wyglądały z cokołem, że nie co płytsze frezy pod głośniki itp. Ale konstrukcja ogólnie prezentuje się imponująco, tak więc...raffal81 napisał:A ja powiem ze mi sie FORNIR nie podoba)) ale to kwestia gustu
wole cos Ciemnego
...
Moim zdaniem bezkonkurencyjne. Obiektywnie.raffal81 napisał:...
No ale Glosniki juz konkretneciekaw jestem jak wypadaja wzgledem konkurencji...
Najwyższy czas. Tylko pamiętaj. Jestem Ci winien komentarz w stylu: "nie podoba mi się kolor forniru". :lol:raffal81 napisał:...
Na mnie juz tez czas, chyba musze cos sklepac w koncu;]
przemo-lukas napisał:A co to? Forum stolarskie? :mrgreen: Nie Tobie mają się podobać tylko autorowi.
przemo-lukas napisał:Najwyższy czas. Tylko pamiętaj. Jestem Ci winien komentarz w stylu: "nie podoba mi się kolor forniru". :lol:
zgadza się jest kilka nie dociągnięć ale tak to już bywa w tym zawodzie że nie których błędów nie da się poprawić.Pawel S. napisał:mi sie podobaja. ale widze kilka bledow :twisted:
chyba się skuszę ale one mają tak dużo basu że martwię się czy 8" nie będzie za mało do tych podłogówek bo 10" MDS daje nieźle o sobie znać ale z 8" to na spl na pewno wysiądzie.przemo-lukas napisał:Na suba też polecam 8955.
toma085 napisał:chyba się skuszę ale one mają tak dużo basu że martwię się czy 8" nie będzie za mało do tych podłogówek bo 10" MDS daje nieźle o sobie znać ale z 8" to na spl na pewno wysiądzie.przemo-lukas napisał:Na suba też polecam 8955.