cypek2 napisał:Jeśli mamy taką potrzebę załóżmy osobny temat…
Nie no, wszystko już chyba zostało powiedziane

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
cypek2 napisał:Jeśli mamy taką potrzebę załóżmy osobny temat…
Odpowiedz sobie sam na pytanie... :wink: AWXy są doceniane, bo w swojej cenie grają rewelacyjnie. Było też kilka porównań do droższych przetworników, jednak nie można porównywać do takiej półki cenowej i w dodatku konstrukcji 3drożnej... :wink:cypek2 napisał:Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś porównywał kolumny na na STX-ach z innymi "uznanymi" przetwornikami. np. Seas-a? Wykorzystanych np w klasycznej kostrukcji 3W-Classic Troelsa Gravesena
Czy takie porównania są wogóle są zasadne?
przyznam że ciekawy jestem jakby się sprawowała konstrukcja 3 drozna na awx-ach. podobno ma być oprócz gdm-a również duży bass. wtedy byłoby łatwiej prównać konstrucję troelsacypek2 napisał/a
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś porównywał kolumny na na STX-ach z innymi uznanymi przetwornikami. np. Seas-a? Wykorzystanych np w klasycznej kostrukcji 3W-Classic Troelsa Gravesena
Czy takie porównania są wogóle są zasadne?
Odpowiedz sobie sam na pytanie... :wink: AWXy są doceniane, bo w swojej cenie grają rewelacyjnie. Było też kilka porównań do droższych przetworników, jednak nie można porównywać do takiej półki cenowej i w dodatku konstrukcji 3drożnej...
Słyszałem, że bas ma być też... Do tego czekamy na ceramiczną kopułkę no i średniak miał być też... Zdenerwuję się trochę jak to wszystko wyjdzie zaraz po skończeniu 2,5 drogi na AWX :razz: | ![]() |
Im dłużej czytam, to zaczynam skłaniać się do tego projektu.
http://audiohobby.pl/topic/1/4747#koniec
Zdecydowanie nie tylko Twoja, ale słuszna...Do 2kzł z pewnością nie pchał bym się w 3 drogi. Ale to tylko moja subiektywna opinia.
...pomyślał bym tez o usher 8935 i 9930 (do posłuchania konstrukcja v-602)
Mnie zaczyna to powoli denerwować bo prawie codziennie słucham tak cicho gdyż na słuchanie muzyki mam tylko czas przed snem.