Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bardzo dobre posunięcie,niebój sie,dasz radęsrekal34 napisał:sam będę robił obudowy
Jak się postarasz będą piękne,uwierz misrekal34 napisał:jak będą ładne to pokuszę się przy okazji o nowe skrzynki na fronty
dolphin123 napisał:na tych Twoich zdjeciach kolumny wygladaja tak samo jak dzisiejszego wlasciciela, bo sa slabej jakosci i nic z nich wywnioskowac nie mozna.
Ale przyznac Ci musze Michal ze masz leb zeby naciagnac kogos na tysiaka za tani fornir i bejcowanie go :wink:
fornirowac to ja go uczylem i bardzo szybko to zalapal - tylko swoje pierwsze kolumny spieprzyl troche... kolejne byly juz OKjamess8 napisał:Pewnie kolega ćwiczył fornirowanie na Twoich obudowach
a ja za kolumny dla kivlowa skasowalem 165zldolphin123 napisał:juz wszyscy wczesniej wspomnieli... za tysiaka to Ci ludzie na forum zrobia takie skrzynki ze kopara by opadla...
dolphin123 napisał:Ale przyznac Ci musze Michal ze masz leb zeby naciagnac kogos na tysiaka za tani fornir i bejcowanie go :wink:
Widzę że kolega nieco nas w błąd wprowadził z tym wszystkim, nie mówiąc nam całej prawdy o tym, jak się chłopaki umawiali i kontaktowali. Nie zmienia to jednak faktu, że Michał K nieźle zarobił, robiąc proste paczki fornirowane tanim jak barszcz dębem, bejcowanym chyba równie tanią bejcą i lakierowane równie profesjonalnym lakierem. Bo nie oszukujmy się i Michał musisz to przyznać- nie przyłożyłeś się do tego zlecenia dość mocno, prawda? Prawda jest taka, że skoro klient płaci to człowiek robi, ja jednak bym Ci Michale za te kolumny 1000zł nie zapłaciłcudny90 napisał:Michał, nieźle się ceniszZwykłe prostopadłościany oklejone fornirem i wybejcowane? za tyle kasy? :neutral:
Pawel S. napisał:a ja za kolumny dla kivlowa skasowalem 165zl![]()
Za mało się kolega ceni.Pawel S. napisał:a ja za kolumny dla kivlowa skasowalem 165zl![]()
lojalność?"- chyba nieco bardziej w tym przypadku liczyła się kaskakaman777 napisał:hm gdzie lojalnosc wobec forumowiczówi hm te obudowy sa w ogole polakierowane
,pozdrawiam
![]()