Dzięki :grin: czas pomyśleć żeby zająć się rysunkami profesjonalnie :wink:zboj87 napisał:Uroczy ten schemat w paincie![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzięki :grin: czas pomyśleć żeby zająć się rysunkami profesjonalnie :wink:zboj87 napisał:Uroczy ten schemat w paincie![]()
Bartuś napisał:z tąd http://www.skleptonsil.pl/DIGIPROCOMP napisał:SKąd tonsile?!
123tolo napisał:
Wydaje mi się że dobrze. To mój pierwszy rysunek. Zacząłem od + IN i rysowałem po kolei co jest. Puzniej zobaczyłem jak to idzie od - i tteż narysowałem tak jak jest. Jak wezme rysunek i zwrotnice i sprawdzam krok po kroku czy sie zgadza to dokładnie jest tak jak narysowałem.Pawel S. napisał:czy aby napewo dobrze spisales ta zwrotnice? :???:
bo az sie dziwie ze glosniki jeszcze zyja...
Akurat mało trafne porównanie, bo Skoda tyle co Mercedes na szczęście nie kosztujenie nie to nie o to chodzi. Ktoś kto jezdzi mercedesem bedzie mówił na tego co jezdzi skodą ze to szajs. Kumasz.
mihas66 napisał:Dobrze ze nie jesteś lekażem bo jak byś nim był i tak leczył ludzi to ja nie mam pytań... ...
Proste, gdybym opisał tą konstrukcję jako super kolumny z wspaniałym dzwiękiem to wcale bym się nie dziwił że mi tak co niektórzy dowalają i nawet nie powiedzą o co im chodzi. Chciałem mocne i mam. Żałuje tylko że się nikogo tu nie poradziłem bo było by zrobione tak jak powinno być. Muszę nauczyć się dobierać głośniki, robić wyliczone obudowy i zwrotnice.Długa droga....EZO napisał:Wielu z Was, młodych, butnych i niedoświadczonych potrafi tylko krytykować...niestety.
Widząc takie konstrukcje jak ta tytułowa zawsze przypominają mi się "Zeusy Gromowładne", które /może niewielu z Was wie/ miały jeden podstawowy cel - wytworzyć wysokie natężenie /98dB/ - nikt nie patrzył na jakość tylko głośność - tego typu kolumny bardzo dobrze sprzedawał się właśnie na "wyspach".[/b]
123tolo napisał:Proste, gdybym opisał tą konstrukcję jako super kolumny z wspaniałym dzwiękiem to wcale bym się nie dziwił że mi tak co niektórzy dowalają i nawet nie powiedzą o co im chodzi. Chciałem mocne i mam. Żałuje tylko że się nikogo tu nie poradziłem bo było by zrobione tak jak powinno być. Muszę nauczyć się dobierać głośniki, robić wyliczone obudowy i zwrotnice.Długa droga....