Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mnie też się bardziej podobał, ale cóż...Dawid-SS napisał:ale poprzedni fornir lepszy
w litrażu 31L to raczej karkołomne, przy fi 7,5cm długość wyniosła by 68cm :!:Dawid-SS napisał:25Hz f6 lub w graniach
prosiłeś o porównanie do E80, a porównując bas, Seas wygrywa "bez dogrywki"Dawid-SS napisał:Wytłumacz mi co maja takie rewelacyjnego te woofery że są lepsze od innych??
ścięcia 7cm, a od ścięcia do ścięcia 15cm.Dawid-SS napisał:Tak swoją drogą ile cm ma kolumna u góry przy scięciach
No tak ale zauważyłem że wiekszość chwali SEASa tego i jego brata 26cm(Ty masz wersje bardziej do suba, lepsze zejscie, cieższa membrana itd)DIGIPROCOMP napisał:Dawid-SS napisał/a
Wytłumacz mi co maja takie rewelacyjnego te woofery że są lepsze od innych??
prosiłeś o porównanie do E80, a porównując bas, Seas wygrywa "bez dogrywki"
DIGIPROCOMP napisał:
nowy1 napisał:dodaj kolce bas nie bedzie taki dudniący
nowy1, ma też racje, daj kolce.
Ide o zaklad ze takie kolubryny tuż przy scianie na panelach (o ile to panele hehe) zawsze cos oddadza na plywajaca podloge.n_omyzs napisał:nowy1 napisał:dodaj kolce bas nie bedzie taki dudniący
Wydawaloby sie ze filmcowe podkladki sa bardziej stratnym materialem niz kawalek stali. Kolumna musi stac stabilnie itd.. ale czy moze ktos tutaj slyszy kolce?
HeatheN napisał:Ide o zaklad ze takie kolubryny tuż przy scianie na panelach (o ile to panele hehe) zawsze cos oddadza na plywajaca podloge.n_omyzs napisał:nowy1 napisał:dodaj kolce bas nie bedzie taki dudniący
Wydawaloby sie ze filmcowe podkladki sa bardziej stratnym materialem niz kawalek stali. Kolumna musi stac stabilnie itd.. ale czy moze ktos tutaj slyszy kolce?
Ps. swoja droga pytanko do DP, kolumny sa juz na docelowym miejscu? Czy beda przenoszone? Bo za nic nie moge znalezc spojnosci stylistycznej i kolorystycznej...ani meble, ani panele, ani sciany...wygladaja jak przyniesione z innego pokoju.
jakie podbicie :?: ? :!:Dawid-SS napisał:przez to może być podbicie
i stoją.n_omyzs napisał:Kolumna musi stac stabilnie itd
Przeciez podkladki dilcowe tez zmiejszaja powierzchnie styku... wiec? Dodatkowo jesli chodzi o wasze drgania przenoszone na podloge to na pewno podkladka filcowa lub gumowa jako material niesprezysty co samo w sobie znaczy ze tlumi drgania - lepiej sobie z tym poradzi niz sztywna stal.Dawid-SS napisał:odseparują drgania idące duża powierzchnią płaską w podłoge...wiadomo o co chodzi, o mniejszą powierzchnie docisku do podłogi... :wink:
szykuje się kolejna konstrukcja na SeasachKIVLOV napisał:Odwiedzę go niebawem i się dowiem czy warto zmieniać obecne kolumny
wiesz jakbym miał 6kzł na zbyciu, pewnie miałbym inny.KIVLOV napisał:Jedyne co mi się nie podoba w Twoim audio to wzmacniacz.