mój nauczyciel perkusji coś wspominał, że sprzedaje swoje estradówki 500w bodajże za 500zł sztuka jak coś to uderz do mnie na gg, to się go wypytam o szczegóły.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
KrisC napisał:n_omyzs napisał/a
Możesz jeszcze dozbierać i złożyć budżetowe zeusy, może zmieścisz sie w 800-900 zł
Bartuś napisał:700 zł to mało : )) jak na dobre nagłośnienie
to jest dobry budzet na monitorki do kompa :lol:marian napisał:Bartuś napisał:700 zł to mało : )) jak na dobre nagłośnienie
Na dobre? 700zl to nawet nie jest na srednie.
Da rade zrobic "monitorki" do takiego pomieszczenia ;p tylko jak wiekszosc "monitorków" trzeba wesprzec je subemPawel S. napisał:to jest dobry budzet na monitorki do kompa :lol:
do domu by sie zrobilo 3 drogi na STXach SCX ale do tak wielkiego pomieszczenia to kompletnie nie ma sensu
KrisC napisał:od jakosci dzwieku to ja mam sluchawki AKG za 1,5 k
KrisC napisał:a poza tym na takiej imprezie nie oczekuje sie niesamowitej jakosci. bardziej chodzi o cisnienie akustyczne i "uderzenie" dzwieku
KrisC napisał:znam sie na sprzecie ale troszke innym
'klękajcie narody....'KrisC napisał:powinienem kupic cos gotowego. pozbieram troszke pieniedzy i kupie AudioMega akord 2000. to cos czego szzukam. nie mowcie o zerowej jakosci itp bo to kolumny na gosnikach STX. slyszalem domowki audiomega ale tez dosc mocne i podobaly mi sie. mialy naprawde kopa a jakos byla wystarczajac jak na impreze(na ktorej graly)