Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Płyte wiorowa kupiłem obklejoną.
Tzn, ja to normalnie przykleiłem. Przed klejeniem, tylko przetarłem powierzchnie, żeby była czysta. Już są dwie kolumny sklejone (oprócz sufitów, żeby był dostęp do środka). Wkrętów nie chciałem dawać, bo wtedy troche gorzej wygląda. A jeśli chodzi o klej, to powiem dokładnie jutro, jak się trzyma, ale narazie wygląda, że trzyma solidnie![]()
Klej to "klej wikolowy" firmy Dragon![]()
Teraz dowiaduję się, ze jest laminowana jest tańsza. Ja za moją płaciłem 45 zł za m^2 w Castoramie.
@marian: ehh... Płytę laminowaną wziąłem, bo akurat taka mi się spodobała jak stałem w kolejce. Surowej nigdzie nie zauważyłem. Teraz dowiaduję się, ze jest laminowana jest tańsza. Ja za moją płaciłem 45 zł za m^2 w Castoramie. Klej Dragon kupiłem dlatego, że poprzednie kolumny kleiłem tym samym klejem i trzymały się bardzo dobrze. Poza tym kasę wole przeznaczyć na firmę, która ma siedzibę koło mojego miejsca zamieszkania(Kraków). Projekt wcale nie jest z założenia robiony po taniości. Chcę, żeby wyszedł jak najlepiej.
@Rfck: boki będą klejone specjalną taśmą.
Normalnie już w nich wycinałem itp. i nic się złego nie dzieje.