• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

kolumny do salonu

Lakierowałem lakierem dwuskładnikowym poliuretanowym do schodów, połysk firmy iris ( kilka warstw natryskowo),
Maskownica wykonana z płyty Hdf 5 mm , całość wyfrezowana , do tego wklejona zwykła siatka pleciona z drutu oczko 5 mm, całośc lakierowana na czarno , trzyma się na magnesach. Magnesy też są wklejone od spodu do płyty czołowej. Szczerze mówiąc nie jestem przekonany do tej maskownicy , wykonałem ją głównie jako ochrona przed "szkodnikami" ( czytaj dzieci), ale widzę ,że jest brak zainteresowania i chyba je zdemontuję

Wykonanie świetne. Zaimponował mi zwłaszcza gięty, dość gruby mdf (mi się hdfu nie udało wygiąć w mały łuk). Natomiast design do mnie nie przemawia.
Co masz na ścianie za telewizorem ? To wygląda bardzo ciekawie.

Nie ma co dyskutowac o gustach, ale robota piekna. Drugich takich napewno nie ma :) Masz fach w rekach.

Powrót