Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak wzmacniacz Borysa to kolumny Borysa. Poszukaj w historii Sieci "Te Są Borysa 1,2,3,4,5,....." ![]() | ![]() |
Pomiary robi sie bez zwrotnicy. Najpierw impedancja poszczegolnych glosnikow, pozniej pomiar charakterystyki kazdego z glosnikow. Nastepnie pomiary wrzucasz do pomiaru symuacyjnego i dlubiesz zwrotnice, albo wysylasz pomiary komus, kto jest bardziej ogarniety. Mozesz tez sprobowac zaprojektowac to na zywca, jak robi to Adam ( Branza ), ale w typowym pokoju tego nie zrobisz. Daloby sie na powietrzu, ale do tego trzeba i tak duzo doswiadczenia oraz worka elementow pasywnych.
- Z tego co pamiętam to Pytałeś o układ 4 drożny, Uwierz mi że to bardzo niska cena w stosunku do nawału pracy jaki trzeba poświęcić aby taki układ zaprojektować ![]() | ![]() |
Ile? 1800000zl.Dziękuję bardzo za pomoc. Sporo mi wyjaśniłeś. Mam co ma i wiem że są to stare graty na które wydałem 1000 zł na wszystkie głośniki ale nie stać mnie na dzień dzisiejszy na pomiary które kosztują w /branży/ 1800 tys zł.
Mam pytanie jak kąt nachylenia głośników jest najbardziej odpowiedni ? Zrobiłem 5 stopni.od czego to zależy ?