• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kolumny estradowe do 750zł

Reakcji
0
Witam mam pytanie jakie kolumny polecicie mi do kwoty 750zł? szukalem z dwoma glosnikami niskotonowymi ale nic nie ma za taka kase:/ wiec jakie mi polecicie estrady zeby dobrze GRAŁY:P ? dzieki za pomoc z Gory...

Shiver napisał:
Za sztuke 750 czy za dwie...bo jeżeli za dwie to odrazu sobie odpuść gotowe ze sklepu...

no wlasnie za sztuke to juz dawno bym kupil na allegro bo jest bardzo duzy wybor ale za dwie to nie bardzo:/ tzn jest ale zawsze te ale....

No to jeżeli za dwie to możesz sklecić coś na gdn 30/300 AE + gdwt 12-19/150.
odrazu najlepiej na 15 :P Szczególnie że:
Hugo0 napisał:
hmmm mam ampituner sherwood rv6010r 5x100
To zupełnie nie nadaje się do napędzania czegokolwiek estradowego, sprzedaj to i kup jakąś porządną końcówke mocy.

Zleć komuś budowe estradówek jeżeli sam nie potrafisz...te z linków to jest po prostu tragedia :| A ampli to faktycznie lipa. Ten sharp w miare sie nada, chodź bardziej przyszłościowe bedzie zakupienie jakiejś typowo estradowej koncówki...

2-3 dni na dojscie paczek + max 2 dni na budowe z wykonczeniem
no chyba ze pracujesz po 12 godzin ;]

a jak zupełnie nie masz czasu to mogę Ci je sklecić... :wink: daj znać na gg jak jesteś zainteresowany...

Powrót