lklukasz moze w pl tak ale zza granicy duzo wieksze przychodza
tak
i na paletach
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
lklukasz moze w pl tak ale zza granicy duzo wieksze przychodza
nie wiem jak z paletami ale korzystalem z tego kuriera przy czesciach samochodowych i dostalem 50kg paczke
| Gdyby to było coś mniejszego to za 2tyś poleciał bym osobiście | |
Czyli jak to mialoby wygladac ? Zamawiam produkt a przyjezdza po niego niewiadomego pochodzenia kurier ? Sprzedawca by pomyslal ze cos ze mna nie tak nie uwazasz ?Co do kolegi z transportem do UK, dzwon do polskich kurierow 1Ł/kg wiec transport za 5Ł wysla ci glosniki. Sam w sob wysylam do pl 50kg za 30Ł
musisz zadzwonic bo to prywatni kurierzy sa, mysle ze do dogadania ze z stx-a by odebrali, albo wysylka do kogos do pl i on wysyla kurierem. Ktos musi ci to przeciez wyslac ianczej przeciez sie nie da. Nie po to sie ma kumpli zeby tylko bylo z kim na piwo wyjsc, no ale to kazdego indywidualna sprawaCzyli jak to mialoby wygladac ? Zamawiam produkt a przyjezdza po niego niewiadomego pochodzenia kurier ? Sprzedawca by pomyslal ze cos ze mna nie tak nie uwazasz ?
A moze wyslac wpierw do domu w polsce a potem do mnie ? To raczej malo oplacalne ale w sumie nie o to chodzi bo przeciez nie bede komus glowy zawracal tym bardziej ze byl by to ktorych z moich rodzicow a glosniki swoje waza .
BTW pisalem o oplacalnosci poniewaz ostatnio probowalem zamowic elementy zwrotnic w kwocie okolo 170 zl i calkowity koszt wyniosl okolo 400 ! Przyklad nr. 2 , probowalem zamowic kilka lisci forniru - przesylka 75euro!! Po poproszeniu o sprawdzenie cen w innej firmie kurierskiej 28E .
Jeszcze raz przypomnę... Zblizone konstrukcje tubowe są do kupienia lub zrobienia wspólcześnie. Można je również posłuchać - są to Visaton Monitor 890. Na pewno nie zagrają gorzej od rupieci ze smietnika typu E-bay.Słuchałem SB-E200 ale nie miałem możliwości choćby porozmawiać z osobą, która słyszała te "wyższe" Technicsy. I tylko w ten sposób mogę myśleć o wyższości brzmienia. Jest też taki punkt odniesienia, ale co to za punkt?
Przeczytawszy twój post jestem przekonany że nie masz nic wiecej do dodania w temacie wiec możesz spokojnie wrócisz do swoich zajeć i słuchać swoich "Rupieci"Jeszcze raz przypomnę... Zblizone konstrukcje tubowe są do kupienia lub zrobienia wspólcześnie. Można je również posłuchać - są to Visaton Monitor 890. Na pewno nie zagrają gorzej od rupieci ze smietnika typu E-bay.